Seurakunnassamme ei tällä hetkellä järjestetä nuorten iltoja. Suunnitelmissamme ja tavoitteenamme on saavuttaa Orivedellä asuvia nuoria ja nuoria aikuisia jalkautumalla kadulle lähestyen heitä henkilökohtaisesti. Tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan järjestämme myöhemmin nuorille suunnattuja tilaisuuksia pienryhmän tms. merkeissä. Jatkamme edelleen rukousta Oriveden nuorten ja nuorten aikuisten puolesta, ja haluamme antaa tukemme tavalla tai toisella jokaiselle tukea ja/tai apua tarvitsevalle.

Huom! Oriveden seurakunta järjestää perjantaisin nuorten illan kello 19.00 seurakuntakeskuksen tiloissa (Latokartanontie 5).

Muista Luojaasi nuoruudessasi, ennen kuin pahat päivät tulevat ja joutuvat ne vuodet, joista sanot: ”Nämä eivät minua miellytä”.

Saarnaaja 12:1